Un Sant Jordi diferent


Com ja us vaig explicar tenim un grupet d'scraperes que... sembla que es va ampliant. Recentment hem tingut una una nova incorporació, la veïna de davant!!! (ja la tenim ben enganxada, jejeje). 

Doncs en aquesta ocasió ens hem ajuntat de nou per fer un nou àlbum que donarem a les nostres parelles (marit, home, xicot, company, ligue, amic, "espontani", el que li vulgueu dir, jejeje). 

Com que s'acosta el dia de Sant Jordi hem pensat de donar-li una especie de llibre (que serà un àlbum) per fer-los saber lo especials que son ells per nosaltres.

La idea d'aquest àlbum s'ha tret de la revista d'scrap scrapbookmagazine i també una targeta que acompanyem quan donarem l'àlbum.

L'àlbum es molt senzill de fer, només es necessita cartró (de qualsevol caixa va bé), paper d'scrap decorat, celo de doble cara o el que tingueu que vagi bé per enganxar, tinta per decorar els voltants de les pàgines, decoració variada i les fotos.

Primer es pensa la paraula per fer l'àlbum, la majoria vam escollir LOVE, després fas una primera plantilla amb folis i després la calques als cartrons, també fas servir les plantilles amb els paper d'scrap decorats que després enganxes a les corresponents pàgines de cartró (ull amb no liar-se amb les parts de darrera de les pàgines), desprès fem els forats per tancar l'àlbum i tot seguit decorem i col·loquem les fotos. Per acabar podem lligar les pàgines amb cintes de roba, anelles, o com vulgueu.














La targeta que vam acompanyar per donar aquest àlbum, la idea també es va treure de la revista d'scrap:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada